Dekada Histori Suksesi

Nga Viti 1989 ELKOS ka luajtur rol të rëndësishëm në zhvillim ekonomik të vendit.


Mirësevini në Web Faqën tonë

Elkos Group u themelua në vitin 1989 si shitës me shumicë nga pronari i tanishëm Ramiz Kelmendi.

Në fillim Elkos nënshkroi kontrata ekskluzive për shpërndarje të mallit me markat e njohura Ndërkombëtare dhe Rajonale si Master Foods, Kraftfoods (tani Mondelez), Ferrero, Henkel, Pfanner, Campina, Dannone, Podravka, Bambi, pastaj vazhdoi me markat e tjera të mëdha ndërkombëtare.
Nga një pikë e vogël tregëtimi me shumicë, sot Elkos Group është distributori më i madh i autorizuar për rreth 90 marka ndërkombëtare në Kosovë.

Me rreth 3 000 të punësuar, Elkos Group është shpallur si punëdhënësi më i madh në Kosovë për disa vite me rradhë.

Ramiz Kelmendi
Pronar i Elkos Group


Brendet që distribuojmë3000

Të Punësuar

4

Shtete

90+

Brende

551+

Furnitorë

300.000m2

Sipërfaqe

40.000+

Artikuj

400+

Automjete në qarkullim

70+

DivizioneMirësevini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.